Ziggo Mail instellingen

Ziggo is de grootste aanbieder van televisie, telefonie en internet in Nederland. De geschiedenis van het jonge bedrijf startte in mei 2008 met de fusie van @Home en Casema die toen samen verder gingen onder de naam Ziggo. Sinds 2012 is Ziggo ook een beursgenoteerd bedrijf. Heel wat huishoudens in Nederland kiezen voor Ziggo en misschien behoor jij daar ook wel toe. Als je een abonnement afsluit bij Ziggo, krijg je sowieso toegang tot je webmail. Dit is je persoonlijke e-mailadres van Ziggo waarop je kunt inloggen als je toegang hebt tot het internet. Hieronder gaan we verder in op de vele mogelijkheden van jouw Ziggo mail.

Mijn Ziggo Mail instellen

Als je voor de eerste keer aan de slag gaat met Ziggo Mail, is het natuurlijk even wennen. Vooral als je Outlook of Gmail gewoon bent, moet je even je draai vinden. Alles is echter eenvoudig terug te vinden in de instellingen. En bij echte grote problemen kun je terecht op je persoonlijke pagina op Ziggo, waar je tal van vragen en antwoorden vindt. Met Mijn Ziggo Mail kun je namelijk meer dan enkel e-mails versturen en ontvangen. Je kunt ook al je sociale netwerken eraan koppelen. Zo hoef je niet langer apart naar elke website te surfen. En dat bespaart je weer een hoop tijd.

Ziggo Mail Outlook

Een webmail is dus een e-mailadres dat je altijd kunt raadplegen als je toegang hebt tot het internet. Dit kan dus zijn via je eigen computer, je tablet of smartphone, of een openbaar wifi netwerk. Let bij die laatste er wel altijd op dat je bent uitgelogd. Zo voorkom je dat hackers toegang krijgen tot jouw persoonlijke e-mails. Werk je liever met een klassiek e-mailprogramma zoals Outlook? Dan kun je je Ziggo Mail hieraan koppelen. Op die manier kun je verder werken met je Ziggo webmail in een vertrouwde omgeving. Op de website van Ziggo vind je een uitgebreid en gedetailleerd stappenplan om je Ziggo webmail te kunnen instellen op Outlook.

Ziggo Mail iPhone en Ziggo Mail iPad

Ben je de trotse eigenaar van een iPhone of een iPad? Dan kun je ook je Ziggo Webmail eenvoudig instellen op je device. Zo wordt jouw Ziggo Mail automatisch gekoppeld aan het e-mailprogramma op je iPhone of iPad. Ook hiervoor hoef je enkel weer het stappenplan te volgen die je kunt vinden op de website van Ziggo. In een mum van tijd kun je zo eenvoudig je Ziggo mails lezen op je iPhone of iPad.

Ziggo Mail Android

En wat mogelijk is voor Apples besturingssysteem iOS, is natuurlijk ook mogelijk voor Google Android. Stel je Ziggo Webmail in op het e-mailprogramma op je Android device via het stappenplan dat je weer op de website van Ziggo vindt. Tevens kun je ook meerdere e-mailadressen koppelen aan jouw Ziggo Mail. Heb je bijvoorbeeld een Gmail of een Outlook account? Laat dan alles samenkomen op je Ziggo Mail. Zo hoef je geen tijd meer te verspillen om elke mailbox apart te checken. Natuurlijk zie je wel nog steeds vanaf welk e-mailadres een mailtje afkomstig is. Nou, aan de slag dan maar. Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden van jouw Ziggo Mail!

Laat een reactie achter